voluit leven met veerkracht, energie en focus                                                       

loopbaancoaching 

Coaching op het gebied van je werk en werkende leven. Zit je vast, wil je iets nieuws of wil je op onderzoek uit gaan? Dan gaan we aan de slag met de vragen wie ben ik? wat wil ik? wat kan ik?  Aan de hand van je eigen Ikigai of met behulp van de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Op het moment dat je vastzit, iets nieuws zoekt of op onderzoek uit wil gaan met betrekking tot je werk en je werkende leven, is loopbaancoaching een goede stap. 

De drie basisvragen die van belang zijn bij loopbaancoaching zijn: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?  In de combinatie van deze drie gebieden ga jij jouw weg vinden, ben je bezig met loopbaanontwikkeling.

Mijn visie op talentontwikkeling is samen te vatten als een reis, een ontdekkingstocht: sommige dingen ken je, sommige herken je en sommige punten ga je vanuit een ander gezichtspunt bekijken. Het verrijkt je. Je neemt jezelf altijd mee. Inzicht in wat je kan en wat je wil, maakt je bewuster en sterker. 


Met Ikigai kaarten gaan we op zoek naar jouw Ikigai. Of met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) als instrument om jouw talenten en drijfveren te laten zien. Ikigai

Ikigai - de reden die jij hebt om ’s ochtends uit je bed te komen 

Het is een samenvoeging van de woorden ‘iki’ (leven of levend) en ‘kai’  (waarde , effect, resultaat of nut).  Ikigai is dat deel waar je passie, missie, roeping en werk samenkomen.

Werken om te leven of leven om te werken, als je jouw toegevoegde waarde ervaart, dan blijft het stromen. Een balans tussen geluk op korte termijn en zingeving op lange termijn. Voor mij gaat Ikigai daarover.
Je kan me bereiken via het contactformulier onderaan de pagina of via: 

info@marijepeters.org  

06-143 589 42  

Een speelveld vol opties: geen of-of, maar juist en-en.

Geen zwart of wit, maar zwart en wit en alle kleuren daartussen. Daar ga ik voor!

Geen vraag te gek, ik help je graag  een stapje verder.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn