keuzecoach voor reflectie, energie en inspiratie                          

Voor wie? 

In je dromen lukt het allemaal in één keer. Ben je succesvol in je werk, een attente vriendin en een geweldige partner. Je maakt de juiste keuzes, je voelt energiek en je bent bezig met wat je het liefste doet.

Dan word je wakker en verdwijnt dat zelfvertrouwen als sneeuw voor de zon. En voelt het toch wat minder makkelijk. Wat mij betreft is dat gevoel tijdelijk. Dat is wat ik zie bij mijn klanten.

Herken je iets hiervan?

 Je wilt vanuit je hart leven, leren, nieuwe dingen ontdekken, geïnspireerd bezig blijven. En je doet het graag goed. Maar ’s avonds op de bank knaagt het aan je. Zo vóelt het helemaal niet. Het lijkt een onbedwingbare berg en jij blijft zitten op de bank.

Wat ik vaker zie is dat je weet wat je wil, maar je niet tot actie komt, omdat je niet weet waar te beginnen. Dat vraagt om het doorbreken van patronen en je energie gebruiken voor nieuwe dingen en vooral plezier.

Veel van mijn klanten hebben het gevoel dat de dagen voorbij vliegen. Dat er meer moet zijn, meer voldoening te halen is. Voor anderen zijn zij vaak een vraagbaak, een oplosser, een grote zus. Dat gaat vanzelf. Nu alleen nog diezelfde aandacht, diezelfde tijd en diezelfde ruimte voor jezelf opbrengen. Een bruikbare analyse maken die je verder brengt. Want je wil wel, ook al lukt het soms niet.

Mijn klanten herkennen vaak als valkuil: ‘Eerst weten wat ik wil, dan kom ik er wel.’ Of: ‘Als ik niet weet wat ik wil, kan ik het ook niet uitleggen.’ Of, ook een fraaie: ‘Dat moet ik toch zelf kunnen.’ Deze overtuigingen zorgen voor verlamming. En er zijn juist zoveel vragen die je verder kunnen brengen.

Vragen als: Wat belemmert me of wat staat me in de weg? Waar ben ik goed in, wat zijn mijn talenten? Hoe kan ik meer leven vanuit mijn potentieel? Doe ik wat bij me past? Wat wil ik en wat wil ik anders doen?

 Elke vraag die je jezelf stelt is belangrijk. Die laat je zien dat je het anders wil. Een klein beetje of  heel anders. Ik schep orde, laat je verschillende elementen verkennen en brengt je bij je eigen weg. Dan kun jij weer verder.

Iedere klant vindt zijn eigen antwoorden, komt uit bij zijn eigen mogelijkheden.

 Het machteloze gevoel dat meer klanten ervaren geeft geen energie en zorgt vaak voor stilstaan. Voor weer een valkuil. En je wil juist wat anders. Je wil weten wat je kan doen, anders kan doen om met energie te leven.          

Je kunt écht balanceren tussen vragen, mogelijkheden en perspectieven om jouw leven vorm te geven. Je hoeft niet ‘te kiezen of te delen’. Een zoektocht die niet alles vastlegt, maar zich opent voor jou en meerdere mogelijkheden geeft om je te bewegen in dat speelveld van opties. Het speelveld is oneindig. En het is nooit of-of maar altijd en-en.

 Als je zelf weet wat je kunt en wilt, geeft jou dan heb je meer zelfvertrouwen. Je staat sterker. Het geeft je de mogelijkheid voor jou om je bewust(er) te worden van je talenten en zo jouw antwoorden te vinden.  

Een speelveld vol opties: geen of-of, maar juist en-en. 

Geen zwart of wit, maar zwart en wit en alle kleuren daartussen. Daar ga ik voor!  

Geen vraag te gek, ik help je graag  een stapje verder. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn